Van boon tot kopje, Smeg biedt de ultieme ervaring aan alle koffieliefhebbers

BCC01BLMEU_L302.jpg

Thuis genieten van een kopje koffie in plaats van buitenshuis, is de laatste maanden een echte gewoonte geworden. Maar is het mogelijk om in uw eigen woning van net zo'n lekkere koffie te genieten? Ja, absoluut! Smeg presenteert haar nieuwe reeks automatische koffiemachines voor een unieke ervaring bij u thuis. U kan de geur van versgemalen koffiebonen al ruiken in de keuken. ​

Elegantie en design

Naar goede gewoonte onderscheidt het merk zich door een combinatie van design, technologie en gebruiksgemak. De nieuwe Smeg Bean to cup is meer dan een gewone koffiemachine en past in elke keuken. Met zijn compact design, zachte lijnen, glanzend en geborsteld aluminium, moet u enkel nog de matte kleur kiezen die het beste bij uw interieur past: zwart, wit, rood of taupe.

Vers gemalen bonen met één druk op de knop ​

Het is voortaan mogelijk om thuis een heerlijke koffie te zetten in enkele seconden tijd. Dankzij het Thermoblock-systeem heeft de nieuwe automatische Smeg koffiemachine slechts enkele seconden nodig om op te warmen en zo kan u dus snel van uw koffiemoment genieten. Vul het reservoir met koffiebonen en kies uw opties in het "one touch"-menu. Slechts één druk op de knop volstaat dankzij de eenvoudige en intuïtieve bediening. Maak u klaar voor uw favoriete koffie: Ristretto, Espresso, Lungo... Er is voor elk wat wils.

Smegontwikkelde twee modellen van deze automatische koffiemachine, om zo goed mogelijk in te spelen op ieders voorkeur. De 1ste versie (BCC01), zal perfect passen bij liefhebbers van zwarte koffie. De tweede versie (BCC02) is uitgerust met een stoompijpje om melkschuim te maken en is perfect voor al uw latte’s en cappuccino's. Ook de grootte van de koffie kan aan de eigen gewoontes worden aangepast, en waarom ook niet, aan de favoriete kopjes.

Een eenvoudig onderhoud

Het gebruiksgemak van de machine is ook merkbaar tijdens het reinigen. Hij kan op een eenvoudige manier worden gedemonteerd voor een gemakkelijk dagelijks onderhoud, waardoor u de heerlijke smaak van de koffie kan behouden en uw toestel een nog langer leven kan geven.

Het gebruik van capsules is niet langer nodig. Het malen van de koffiebonen biedt u een groot gebruiksgemak en gaat verspilling tegen. ​

Een echte Barista worden?

Wie opteert voor de BCC01-versie, kan deze gemakkelijk gebruiken in combinatie met de aparte melkopschuimer van het merk, om te genieten van een heerlijke cappucino of latte. Koude of warme melkschuim of zelfs warme chocolademelk... alles is mogelijk!

De Bean to cup machine is beschikbaar vanaf € 599

 


 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Smeg

SMEG S.p.A. biedt sinds 1948 kwalitatieve huishoudelijke apparaten aan. Door de jaren heen is SMEG uitgegroeid tot een succesvolle organisatie die aanwezig is in 18 landen op 5 continenten.

Het hoofdkantoor van SMEG is gevestigd in Guastalla, een stad in het hart van Emilia Romagna, Noord-Italië. Het familiebedrijf, nu in zijn derde generatie, staat bekend om zijn voortdurende innovatie, ontwikkeling en samenwerkingen met wereldberoemde architecten en ontwerpers om de best mogelijke design producten te produceren. Vandaag de dag wordt SMEG wereldwijd erkend voor zijn iconische apparatuur, het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige prestaties en de Made In Italy stijl.